Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Τζέιμς Κόρντεν με τον ιδιοκτήτη του Balthazar – «Είναι ψεύτης»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Τζέιμς Κόρντεν με τον ιδιοκτήτη του Balthazar – «Είναι ψεύτης»

Η κόντρα του ιδιοκτήτη του γνωστού εστιατορίου Balthazar στη Νέα Υόρκη αναζωπυρώνει την κόντρα του με τον Τζέιμς Κόρντεν, μετά τα «ψέματα» του παρουσιαστή, αποκαλώντας τον «ψεύτικο» και ότι θα «κάνει τα πάντα για να σώσει το τομάρι του».

Η κόντρα του Κιθ ΜακΝέιλι, του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, με τον Τζέιμς Κόρντεν ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν αποκάλεσε τον παρουσιαστή «μικροσκοπικό, κρετίνο υπάνθρωπο» και τον «πιο κακοποιητικό πελάτη» στην ιστορία του Balthazar.

Δύο περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Κόρντεν ήταν αρκετά για τον ΜακΝέιλι να του «ρίξει πόρτα» από τα μαγαζιά του. Το ένα αφορούσε τις φωνές του παρουσιαστή στο προσωπικό για μια λάθος ομελέτα που είχε λίγο ασπράδι ενώ η σύζυγος του είχε ζητήσει να έχει μόνο κρόκο και το άλλο αφορούσε τις ακραίες απαιτήσεις του να του σερβίρουν ποτά «κάθε δευτερόλεπτο».

Όμως, ο ίδιος ο Κιθ ΜακΝέιλι είπε λίγο μετά ότι ο Τζέιμς Κόρντεν του ζήτησε συγγνώμη και επειδή «πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες», δεν θα του επιβάλλει τελικά την απαγόρευση εισόδου από τα μαγαζιά του. Όμως, όταν ο παρουσιαστής δήλωσε ότι δεν φώναξε ποτέ και σε κανέναν, ο ιδιοκτήτης επέστρεψε με νέες αναρτήσεις, «κράζοντάς» τον ότι είναι «ψεύτικος» και ότι θα «κάνει τα πάντα για να σώσει το τομάρι του».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keith McNally (@keithmcnallynyc)

Βέβαια, αν και δεν διευκρίνισε ότι θα επαναφέρει ή όχι τον αποκλεισμό του Τζέιμς Κόρντεν, φαίνεται απίθανο να ξαναπατήσει στο εστιατόριό του ο παρουσιαστής μετά από όλα αυτά τα… επεισόδια στη σχέση τους.

Ο προκλητικός κύριος Κιθ ΜακΝέιλι

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιθ ΜακΝέιλι «κουβαλάει» τη φήμη του προκλητικού, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο Instagram και από τις στιγμές που έχει υπερασπιστεί διασημότητες όπως ο Γούντι Άλεν, όταν η κόρη του τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο MακΝέιλι έχει δηλώσει στο Daily Beast ότι παρά το γεγονός ότι είναι Δημοκρατικός «μισώ την κουλτούρα της ακύρωσης και την πολιτική ορθότητα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις