Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέο ντοκιμαντέρ από τους Rolling Stones με αφορμή τη δημιουργία του άλμπουμ «Hackney Diamonds»

Νέο ντοκιμαντέρ από τους Rolling Stones με αφορμή τη δημιουργία του άλμπουμ «Hackney Diamonds»
Φωτογραφία: Reuters

Νέο ντοκιμαντέρ από τους Rolling Stones είναι στα σκαριά, με αφορμή τη δημιουργία του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος «Hackney Diamonds».

Το ντοκιμαντέρ θα επικεντρώνεται στα εν ζωή μέλη του συγκροτήματος, καθώς εργάζονταν για τη σύνθεση και ηχογράφηση των τραγουδιών του επερχόμενου 24ου άλμπουμ τους.

Τα είδωλα της ροκ ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το LP την περασμένη εβδομάδα και κυκλοφόρησαν το βασικό single του «Angry», στου οποίου το βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί η ηθοποιός της σειράς «Euphoria», Σίντνεϊ Σουίνι.

Ο Σερ Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρόνι Γουντ πρωταγωνιστούν στο νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίζεται με την Fulwell 73, την ίδια ομάδα πίσω από τη σειρά «The Kardashians».

«Η ταινία θα καταγράφει το συγκρότημα από τότε που άρχισε να εργάζεται στα 12 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο “Hackney Diamonds”» είπε πηγή κοντά στο πρότζεκτ, στη στήλη The Sun’s Bizarre της Mirror, προσθέτοντας ότι θα προσφέρει στους θαυμαστές αληθινά στιγμιότυπα με τους Μικ, Κιθ και Ρόνι, καθώς κάνουν τα μαγικά τους στο στούντιο και πειράζει ο ένας τον άλλον.

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι το ντοκιμαντέρ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, θα έχει αναφορές στον Τσάρλι Γουότς τον αείμνηστο ντράμερ του συγκροτήματος.

Το «Hackney Diamonds» είναι το πρώτο άλμπουμ των Rolling Stones μετά τον θάνατο του Γουότς το 2021.

Περιλαμβάνει σκηνές από τη μεγάλη εκδήλωση στο Hackney Empire, κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκε πρώτη φορά το βίντεο για το «Angry», είπε επίσης η πηγή.

Στην εκδήλωση στο Hackney Empire αναφέρεται που μεταδόθηκε ζωντανά από το ανατολικό Λονδίνο πριν από μερικές μέρες, ο παρουσιαστής του αμερικανικού talk show «The Tonight Show» Τζίμι Φάλον πήρε συνέντευξη από τα μέλη του συγκροτήματος για το επερχόμενο άλμπουμ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις