Lifestyle

Νεσχάν Μουλαζίμ: Ο γάμος και η απόφαση να εγκατασταθεί στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γνωστό μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, για τον σύντροφό της που πρόκειται σύντομα να παντρευτεί αλλά και την όμορφη σχέση της με την πεθερά της.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Νεσχάν Μουλαζίμ, έχει βρει τον άνθρωπο της ζωής της και νιώθει πολύ τυχερή.

Ωστόσο η Νεσχάν μιλάει το ίδιο όμορφα και για τους γονείς του συντρόφου της.

«Η μαμά του, είναι μαμά μου, μαμά τη φωνάζω» λέει η ίδια, αναφέροντας πως ο όρος «πεθερά» δεν της αρέσει καθόλου.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ ήρθε στην Ελλάδα στα είκοσί της και όταν το ανακοίνωσε στον πατέρα της, δεν της μιλούσε έπειτα για δύο χρόνια.

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των γονιών της, και αποκάλυψε πως εκείνη μεγάλωσε με τον πατέρα της και η αδερφή της με τη μητέρα της.

Η επιλογή της αυτή, όπως λέει ήρθε γιατί αισθάνθηκε ότι ο μπαμπάς της έμεινε ολομόναχος.

«Έμαθα ελληνικά βλέποντας ασταμάτητα τηλεόραση» δήλωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ, ενώ αυτή τη στιγμή πιστεύει πως τα μιλάει καλύτερα και από τα τουρκικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Οι Metallica γκρέμισαν το ΟΑΚΑ: Υπερθέαμα με Ζορμπά, Τρύπες και πάνω από 85.000 θαυμαστές – Δείτε όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία
Συγκίνησαν με το μήνυμα αγάπης και δύναμης στον μικρό Σπύρο που δίνει μάχη με τον καρκίνο - Ο σεισμογράφος του Εθνικού Αστεροσκοπείου κατέγραψε μικροδονήσεις στο έδαφος κατά τη διάρκεια της νύχτας
Metallica
13
Λένα Μποζάκη: «Νομίζω πως η πιο δύσκολη και η πιο έντονη σχέση στη ζωή μου είναι με τη μαμά μου»
«Η συνύπαρξη με τα παιδιά είναι υπέροχη στα γυρίσματα του "Μπαμπά σ' αγαπώ", παρ’ όλα αυτά είναι και πάρα πολύ δύσκολη γιατί αλλάζει τελείως η ισορροπία στο σετ», είπε η ηθοποιός
Λένα Μποζάκη