Δευτέρα, 22 Απρ.
21oC Αθήνα

Νίκη Κάρτσωνα: Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε να είμαι έτσι όπως είμαι

Νίκη Κάρτσωνα: Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε να είμαι έτσι όπως είμαι

Η Νίκη Κάρτσωνα σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» που παρουσοάζει η Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για την καριέρα της στα 90’s, για το γιο της, για την απώλεια του πατέρα της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τον τρόπο που την επηρέασαν στην ενήλικη ζωή της.

Το γνωστό μοντέλο, Νίκη Κάρτσωνα, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη ζωή της, αλλά και για την πορεία της στο μόντελινγκ.

«Τη ζωή μου την άφησα να με πάει. Έχω αφεθεί στη ροή και μέσα από τα χρόνια προσπαθώ να καταπολεμώ τους φόβους μου. Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν δώρο. Ήταν η δουλειά μου. Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε να είμαι έτσι όπως είμαι», ανέφερε αρχικά η Νίκη Κάρτσωνα.

«Αν κάποιοι πίστευαν ότι τα μοντέλα είναι γλάστρες, είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που ζουσες τότε.

Χαίρομαι πάρα πολύ που αφιερώθηκα στον γιο μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του, γιατί το παιδί γίνεται πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος», πρόσθεσε.

«Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά. Ήμουν ένα παιδί που ένιωθα ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι καλή», σχολίασε στην συνέντευξή της στην «Ελένη» σχετικά με τις ανασφάλειές της.

Η Νίκη Κάρτσωνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μητρότητα. «Τη φράση «οι γονείς φταίνε» μπορεί κάνεις να το πει μέχρι τα 25. Μετά οφείλει να δει που «νοσεί» και να το θεραπεύσει.

Η ερώτηση «γιατί δεν κάνεις παιδί» είναι η πιο άκυρη που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νίκη Κάρτσωνα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις