Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Νίκη Μερκούρη: Βρήκα το τριών μηνών μωρό μου στην κούνια νεκρό

Νίκη Μερκούρη: Βρήκα το τριών μηνών μωρό μου στην κούνια νεκρό

Σοκάρει η Νίκη Μερκούρη για ένα πολύ σκληρό γεγονός που βίωσε, τον θάνατο του τριών μηνών παιδιού της. «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, αλλά η μητέρα μου και η αδερφή της με πήγαν τότε στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα», πρόσθεσε η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η μαγείρισσα Νίκη Μερκούρη που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Ναταλία Γερμανού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Ανάμεσα σε άλλα, η Νίκη Μερκούρη έκανε και μία αποκάλυψη για ένα πολύ σκληρό γεγονός που βίωσε, τον θάνατο του τριών μηνών παιδιού της.

«Σήμερα έχω τρία παιδιά, θα είχα όμως τέσσερα. Όταν έχασα το δεύτερο παιδί μου, που ήταν το δεύτερο αγοράκι, όταν γεννήθηκε, έκανε εμετούς, το πήγα για εξετάσεις, εννέα γιατροί που κάνανε συμβούλιο μου είπαν να το πάρω στο σπίτι. Για μια εβδομάδα πηγαίνανε όλα καλά. Στη βδομάδα πάνω, έγινε αυτό που δεν περίμενα να συμβεί», ανέφερε αρχικά η γνωστή σεφ.

«Κανείς δεν είναι εξοικειωμένος με τον θάνατο, πόσω μάλλον με το να βρίσκεις ένα πλάσμα τριών μηνών στην κούνια του κατάμαυρο, όπως το βρήκα εγώ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα αλλά η μητέρα μου και η αδερφή της με πήγαν τότε στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα. Εκεί ένας πνευματικός μου είπε, να σκέφτομαι ότι έκανα δώρο στον ουρανό έναν άγγελο, όπως η Παναγία.

Αυτό για μένα ήταν εκείνη τη στιγμή ένα κλικ. Το είδα διαφορετικά. Δεν το ξεπέρασα αλλά έμαθα όλα στη ζωή μου να τα αντιμετωπίζω με το σκεπτικό ότι όλα για κάποιο λόγο έρχονται. Εκ τότε, η Παναγία και ο Θεός μου χάρισαν δυο αγόρια. Δε σου κρύβω βέβαια ότι μετά τα παιδιά μου δε τα άφηνα δευτερόλεπτο. Άρχισα να το βλέπω ως ότι έχω έναν άγγελο να με προστατεύει», εξομολογήθηκε η Νίκη Μερκούρη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις