Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Νικήτας Κακλαμάνης: «Η Σωτηρία Μπέλλου έπαιζε στο μπαρμπούτι τις λίγες δραχμές που της έδινα»

Νικήτας Κακλαμάνης: «Η Σωτηρία Μπέλλου έπαιζε στο μπαρμπούτι τις λίγες δραχμές που της έδινα»
Φωτογραφία NDP

«Παίρνει τα λεφτά που της αφήσατε, γυρνάει όλους τους θαλάμους, βρίσκει άλλους επιρρεπείς και τρελαίνεται στο μπαρμπούτι μέχρι το πρωί», έλεγε η νοσοκόμα που είχε αναλάβει την Σωτηρία Μπέλλου σύμφωνα με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Την αείμνηστη Σωτηρία Μπέλλου θυμήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξη που έδωσε στα Παραπολιτικά. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, αναφέρθηκε στην κορυφαία τραγουδίστρια και στην αδυναμία που είχε στον τζόγο ακόμα και όταν νοσηλευόταν άρρωστη από τον καρκίνο.

«Της άφηνα 200 δραχμές στο νοσοκομείο και μία μέρα χτυπάει το τηλέφωνο. Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω ”ο κύριος Κακλαμάνης;”, λέω ”μάλιστα”. Μου λένε: ”λέγομαι τάδε, είμαι η προϊσταμένη του ορόφου που νοσηλεύεται η κυρία Σωτηρία Μπέλλου”», περιγράφει ο βουλευτής.

«Εγώ περίμενα ότι θα μου πουν ότι πέθανε, γιατί είχα αφήσει το τηλέφωνό μου να με ειδοποιήσουν. ”Όχι, κύριε Κακλαμάνη, δεν σας πήρα για αυτό”, μου λένε. ”Σας παρακαλώ, μην της ξαναφήσετε λεφτά”. Ε, λέω σιγά, είναι για να πάρει κάτι αν δεν της αρέσει το φαγητό», συνεχίζει στην ιστορία του ο Νικήτας Κακλαμάνης.

 

Τότε η νοσηλεύτρια εξήγησε στον πολιτικό ότι η Σωτηρία Μπέλλου χρησιμοποιούσε τα λεφτά για να παίζει μπαρμπούτι.

«Δεν της λείπει τίποτα, μου είπαν. Την αγαπάμε τόσο που την περιποιούμαστε εμείς αλλά σας παρακαλώ μην της ξαναφήσετε λεφτά. Ρώτησα: μπορείτε να μου πείτε γιατί; Και μου λέει: «κάθε βράδυ, κύριε Κακλαμάνη, μου διαλύει τον όροφο. Παίρνει τα λεφτά που της αφήσατε, γυρνάει όλους τους θαλάμους, βρίσκει άλλους επιρρεπείς και τρελαίνεται στο μπαρμπούτι μέχρι το πρωί», κατέληξε ο Νικήτας Κακλαμάνης για την μεγάλη ερμηνεύτρια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις