Σάββατο, 13 Απρ.
23oC Αθήνα

Νίκος Αναδιώτης: Δεν βλέπω τους ανθρώπους με διαφορετική προτίμηση σαν διαφορετική οντότητα

Νίκος Αναδιώτης: Δεν βλέπω τους ανθρώπους με διαφορετική προτίμηση σαν διαφορετική οντότητα
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα. Άλλο συμφωνώ και άλλο δέχομαι» είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης απάντησε στις τηλεοπτικές κάμερες για προηγούμενες δηλώσεις που έχει κάνει σε σχέση με τους ομοφυλόφιλους.

«Δεν βλέπω τους ανθρώπους με διαφορετική προτίμηση σαν διαφορετική οντότητα. Έχω συνυπάρξει, έχω συμβιώσει και συνεργαστεί με πάρα πολλούς ανθρώπους πάνω από δέκα χρόνια που έχουν αυτούς τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς.

Χάρηκα που έγινε ονομαστική ψηφοφορία. Ήταν μια θλιβερή για μένα, δεν μου άρεσε που νομοθετήθηκε -όχι τόσο τα δικαιώματα των ανθρώπων που θέλουν να συζούν και είναι ομοφυλόφιλοι- όσο την επέκταση που έχει αυτό για τα παιδιά” είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης.

  

«Ένας γονέας οφείλει να δέχεται τα παιδιά του με οποιαδήποτε επιλογή και να έχουν. Δεν θα πάψω να τα αγαπάω αν αύριο κάνουν μια ληστεία…

Το αν θα το δεχθώ ή θα το συμφωνήσω, φυσικά θα με βρει αντίθετο και σε άλλα πράγματα. Άλλο συμφωνώ και άλλο δέχομαι.

Το παιδί το δέχεται ο κάθε γονέας όπως είναι μέχρι να κλείσουν τα μάτια του» είπε ο Νίκος Αναδιώτης απαντώντας σε ερώτηση για τα παιδιά του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις