Σάββατο, 2 Μαρ.
14oC Αθήνα

Νίκος Κουρκούλης: Ο καρκίνος ήταν ορόσημο για τη σχέση μου με τον εαυτό μου

Νίκος Κουρκούλης: Ο καρκίνος ήταν ορόσημο για τη σχέση μου με τον εαυτό μου

Πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor είχε δεχτεί ο Νίκος Κουρκούλης, όπως αποκάλυψε σήμερα (22.09.2023) ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε ακόμη για το γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου, τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και συγκίνησε όταν ανέφερε τόσο τον άλλαξε σαν άνθρωπο η περιπέτεια με τον καρκίνο.

«Έκανα ένα χειρουργείο στην γνάθο, ήταν δύσκολο. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα.

Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα. Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για την σχέση μου με τον εαυτό μου αλλά και το θείο στοιχείο. Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη “καρκίνος”. Είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου. Ήταν άγιος άνθρωπος. Έπαιξε ρόλο στην ίασή μου», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Νίκος Κουρκούλης περιέγραψε κι ένα… ευτρεάπελο, όταν εμφανιζόταν στο Rex. «Είχα έναν συνεργάτη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ ,που μου πρότεινε να βγω με ένα εφέ με φωτιές για το τραγούδι “Παίζεις με την φλόγα”. Βγήκα πριν τη φωτιά και έπαθα έγκαυμα αλλά έβγαλα το πρόγραμμα κανονικά. Έγινε γρήγορα καλά, αλλά όταν ήρθαν οι κάμερες, επαναφέραμε την πληγή για τα κανάλια. Φαινόμουν καμένος και μετά τη συνέντευξη έβγαλα το make up».

«Όλη η showbiz μιλάει με τα κανάλια για εκπομπή», είπε επίσης και αποκάλυψε πως «μας έγινε πρόταση με την Κέλλυ (Κελεκίδου) και πως «έκανα δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδι. Θέλω το κατάλληλο πρότζεκτ για να μπορώ να το υπηρετήσω καλύτερα». Την πρόταση που του έγινε για το Survivor, την αρνήθηκε.

Αναφερόμενος στην πρόταση γάμου που έκανε στην Κέλλυ Κελεκίδου είπε πως «έγινε αναγκαστικά λόγω της έλευσης του παιδιού μας. Έπρεπε να παντρευτούμε γρήγορα, έχουμε κάνει πολιτικό». Το ζευγάρι θα ήθελε να δεθεί και με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου.

 

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Ενωμένη Πόλη» του Γιάννη Κωνσταντάτου, στο δήμο Αργυρούπολης – Ελληνικού.

«Είμαι ώριμος για να προσφέρω στον δήμο και στα παιδιά μας. Γνωρίζω καλά το κομμάτι του πολιτισμού. Θέλουμε να μετατρέψουμε με την ομάδα μου κάθε ψήφο σε ένα δέντρο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις