Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίκος Κουρκούλης: Το ξεστόμισα, είμαι και παιδί που δεν μπορώ να τα κρύβω

Νίκος Κουρκούλης: Το ξεστόμισα, είμαι και παιδί που δεν μπορώ να τα κρύβω

Τι ακριβώς… “μετάνιωσε” που είπε ο Νίκος Κουρκούλης;

Για το μέλλον του, μουσικά αλλά και… τηλεοπτικά, μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης όταν τον συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής.

«Έχει αλλάξει πολύ η εμφάνιση μου. Γυμνάζομαι γύρω στις πέντε ώρες καθημερινά, τρώω κλασικά μόνο πράσινα και τα λοιπά. Όχι, βέβαια, πλάκα κάνω! Πράγματι διατηρώ την φόρμα μου αλλά δεν κάνω τρελή γυμναστική. Από πλευράς όμως διαιτολογίου προσέχω πάρα πολύ» παραδέχθηκε, αρχικά, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

«Το αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά έρχεται μέσα από τις προτάσεις. Πρόσφατα έκανα το λάθος και είπα κάτι, το ξεστόμισα, γιατί είμαι και παιδί που δεν μπορώ να τα κρύβω, αλλά όταν υπάρχει κάτι είναι καλύτερα να το πούμε όταν υπάρχει. Τώρα βρίσκομαι σε συζητήσεις. Συζητάμε».

«Συζητάμε για το… κάτι άλλο, που είναι ωραίο πρότζεκτ και εκεί θα γίνει χαμός! Αυτό που ξεκινάω τώρα από τον Σεπτέμβρη είναι μια προσπάθεια που κάνω ιντερνετικά.

 

Πότε θα με δείτε από τους δέκτες των τηλεοράσεων, θα το ακούσετε και θα το δείτε λίαν συντόμως» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο απόσπασμα το οποίο και προβλήθηκε στο Happy Day του Alpha.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις