Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Νίκος Μακρόπουλος: «Πήρα δάνειο σε ελβετικό φράγκο και ακόμα το πληρώνω, είναι πηγάδι χωρίς πάτο»

Νίκος Μακρόπουλος: «Πήρα δάνειο σε ελβετικό φράγκο και ακόμα το πληρώνω, είναι πηγάδι χωρίς πάτο»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Οικονομικούς μπελάδες δημιούργησε στον Νίκο Μακρόπουλο η απόφασή του να πάρει πριν χρόνια ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, καθώς τα επιτόκια πήραν την ανηφόρα και ο τραγουδιστής ακόμα βάζει το χέρι στην τσέπη για να το ξεπληρώσει.

Ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε σήμερα (16.11.2023) στην εκπομπή Happy Day του Alpha για πολλά. Για την… κακιά συνήθεια του τσιγάρου που έκοψε, για τα κιλά που πήρε, για τα λεφτά που έχασε από συνεργασίες, αλλά έκανε ειδική αναφορά και στο δάνειο σε ελβετικό φράγκο που πήρε και αποδείχτηκε βραχνάς για τον τραγουδιστή.

«Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο το πληρώνω ακόμα. Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο», εξομολογήθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι έχει χάσει λεφτά από δουλειές, διότι δεν έμαθε ποτέ να πλασάρει σωστά τον εαυτό του.

«Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

 

«Κάπνιζα 4 πακέτα»

Ο Νίκος Μακρόπουλος τόνισε ότι αποφάσισε να κόψει το τσιγάρο και να ξεκινήσει τον αθλητισμό για να χάσει τα κιλά που είχε πάρει.

«Ξεκίνησα να παίζω πάντελ για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια κόβοντας το τσιγάρο, τα οποία θέλω να διώξω. Είναι μία προσπάθεια που κάνω μαζί με τη διατροφή να πέσω στα κιλά», είπε ο τραγουδιστής.

 

«Κάπνιζα 4 πακέτα. Αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής. Αν δεν το κόψεις το τσιγάρο, θα σε… κόψει εκείνο. Ήμουν στα πρόθυρα να μου κόψει την αναπνοή», τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις