Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μητέρα μου πως είμαι gay έβαλε τα κλάματα

Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μητέρα μου πως είμαι gay έβαλε τα κλάματα

Συγκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς μιλώντας για τη σχέση του με τους γονείς του και το όταν τους ανακοίνωσε πως είναι gay.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως «τα παιδικά μου χρόνια θεωρώ ότι ήταν αυτά που έπρεπε να είναι για να είμαι αυτό που είμαι τώρα. Ο χωρισμός με τον πατέρα μου πριν γεννηθώ, με έφερε στη θέση να νιώσω ανεξάρτητος. Είχα μία μητέρα που ήταν ζιβάγκο και ήθελα να φύγω από την αποπνικτική αγάπη. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου ότι είμαι γκέι, δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Τους πήγαινα και γυναίκες στο σπίτι και μπερδευόντουσαν. Όταν της το είπα έκλαιγε και σε τρία δευτερόλεπτα τελείωσε αυτό και είμαι σίγουρος ότι μέσα της είπε “Ευτυχώς είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του”. Ό,τι έγινε και λίγο δύσκολα και ιδιαίτερα είναι αυτά που με έκαναν αυτό που είμαι»

«Με τον πατέρα μου έχω υπέροχη σχέση, έφυγε και η μητέρα μου και έπαιξε ρόλο και αυτό. Ήρθε κοντά μου αφιλτράριστα, εγώ δεν του δείχνω την αγάπη μου ακριβώς».

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκάλυψε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, τις αποτυχημένες του προσπάθειες αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Tα παιδιά με ενδιαφέρουν, όχι η οικογένεια ούτε το mainstream με σύντροφο ούτε και το να παντρευτώ. Το ζητούμενο μου είναι τα παιδιά και προφανώς, επειδή προέρχομαι μια οικογένεια που ήταν ό,τι να ΄ναι, ό,τι να ‘ναι πάω και γω να φτιάξω και μου φαίνεται κανονικό. Θα ήθελα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι για παιδιά, δεν ξέρω αν θα μου συμβούν τα παιδιά. Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως μου αφηγήθηκαν. Κάθε φορά κάτι κομπλάρει, λίγο το παρακολουθώ και σκέφτομαι «βρε φίλε, μήπως σου το λέει απ’ έξω απ’ έξω, άστο ρε αγαπούλα μου και ηρέμησε». Το διεκδικώ απλά που σταματάμε; Σε ποια προσπάθεια σταματάμε; Εκεί είναι τώρα το ερωτηματικό μου», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις