Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» κι εξηγεί τι θέση έχει η προσευχή στη ζωή του αλλά και το πως ήταν να μεγαλώνει σε μια οικογένεια με 4 γιους.

Αναφορικά με τον ρόλο του ως «Σταυρίνος» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο», ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρει ότι είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος που κρύβει πράγματα και μυστικά τα οποία θα μάθουμε σύντομα.

«Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχα χρειαστεί κι εγώ αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά».

Μετά το ατύχημα που είχε έγινε πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις του και παραδέχεται ότι πια υπάρχει μια δεύτερη σκέψη για το αν πρέπει να κάνει κάτι.

«Μου αρέσει να προσεύχομαι και όταν είμαι χαλιά και όταν είμαι καλά. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες», σημείωσε ο ηθοποιός.

Για την οικογένεια του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρει: «Έχω 3 αδέλφια. Μεγαλώσαμε με αγάπη και με την αρχή να κρατάμε πάντα το λόγο μας. Την μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί μας έμαθε ο πατέρας μας. Ο πατέρας μας, μας έμαθε να σεβόμαστε τις γυναίκες και να μην κάνουμε τίποτα που να θιγεί τον εαυτό μας», κατέληξε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις