Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νίκος Πολυδερόπουλος: Μιλάει για το θάνατο του αδερφού του τα Χριστούγεννα – «Ο γιατρός του είπε να φύγει»

Νίκος Πολυδερόπουλος: Μιλάει για το θάνατο του αδερφού του τα Χριστούγεννα – «Ο γιατρός του είπε να φύγει»
NDP PHOTOS

Η μοίρα επιφύλασσε τραγικό «παιχνίδι» για την οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, για τις μέρες των φετινών Χριστουγέννων. Κι αυτό γιατί, στις 25 Δεκεμβρίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 28χρονος αδερφός του ηθοποιού, Παντελής. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στο TLIVE για το δράμα της οικογένειας…

Ο αδερφός του Νίκου Πουδερόπουλου, δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας και έπαθε ανακοπή ανήμερα των Χριστουγέννων, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλώντας για πρώτη φορά μετά το τραγικό αυτό συμβάν στην εκπομπή TLIVE με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε πως ο αδελφός του Παντελής μια μέρα πριν πεθάνει είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς τον ταλαιπωρούσε ένας πονόλαιμος.

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του» ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 

«Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;” Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι» Νίκος Πολυδερόπουλος στο TLIVE.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις