Παρασκευή, 23 Φεβ.
18oC Αθήνα

Νίκος Συρίγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι

Νίκος Συρίγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι

«Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου», δήλωσε στην «Ελένη» ο Νίκος Συρίγος, που τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε στις κόρες του, την τηλεόραση αλλά και την προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να αναφερθεί στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή της δημοσιότητας στην προσωπική ζωή του. Προσπαθώ να το διαχειριστώ με σεβασμό προς τον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου, στα παιδιά μου.

Δεν είναι κάτι που μου κάνει τη ζωή δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα. Βγαίνω όπως έβγαινα, πάω εκεί που θέλω να πάω, δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Ούτε θα κρυφτώ αλλά δεν νιώθω υποχρεωμένος να μιλήσω για κάτι. Ούτε θα μιλούσα ποτέ. Δεν νιώθω τέτοια υποχρέωση» τόνισε ο Νίκος Συρίγος.

«Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Γίνεσαι πιο αυστηρός, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά όταν θα έρθει δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα. Να είσαι σίγουρος για αυτό», κατέληξε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

 

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Συρίγος είναι ένας από τους δημοσιογράφους στο πάνελ του Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις