Δευτέρα, 27 Μαΐ
25oC Αθήνα

Νόνη Δούνια για Παύλο Χαϊκάλη: Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;

Νόνη Δούνια για Παύλο Χαϊκάλη: Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;
NDP

«Κόλαφος» η Νόνη Δούνια για τον Παύλο Χαϊκάλη. «Με ενόχλησε πάρα πολύ η απαξίωση για το metoo», δήλωσε με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού.

Επίθεση κατά του Παύλου Χαϊκάλη εξαπέλυσε η Νόνη Δούνια από τον «αέρα» της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες, όπου σχολίασε όσα έφερε το κίνημα metoo στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω ότι με ενόχλησε πάρα πολύ η απαξίωση του metoo από τον Παύλο Χαϊκάλη. Με ενόχλησε και πάρα πολύ το ότι τοποθετήθηκε στις «σωστές περιπτώσεις». Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις και λάθος περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;».

«Διαφωνώ με όλη την τοποθέτηση του, απαξιώνει γενικότερα όλη την ιστορία του metoo και τις γυναίκες. Γιατί κυρίως γυναίκες είναι αυτές που έχουν κακοποιηθεί, χωρίς να σημαίνει ότι είναι γυναίκες και το έχουμε ξαναπεί αυτό».

 

«Θεωρώ ότι, όταν έχει δημόσιο λόγο και πρέπει να περνά και κάποια μηνύματα, οφείλει να τα σκέφτεται αυτά ο καθένας που βγαίνει και μιλάει. Πριν μιλήσει. Θεωρώ ότι η απαξίωση του metoo είναι τραγική» πρόσθεσε, στη συνέχεια η Νόνη Δούνια στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις