Lifestyle

Νόνη Δούνια για Παύλο Χαϊκάλη: Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Κόλαφος» η Νόνη Δούνια για τον Παύλο Χαϊκάλη. «Με ενόχλησε πάρα πολύ η απαξίωση για το metoo», δήλωσε με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού.

Επίθεση κατά του Παύλου Χαϊκάλη εξαπέλυσε η Νόνη Δούνια από τον «αέρα» της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Αφορμή στάθηκε η τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες, όπου σχολίασε όσα έφερε το κίνημα metoo στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

Ειδικότερα, η Νόνη Δούνια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω ότι με ενόχλησε πάρα πολύ η απαξίωση του metoo από τον Παύλο Χαϊκάλη. Με ενόχλησε και πάρα πολύ το ότι τοποθετήθηκε στις «σωστές περιπτώσεις». Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις και λάθος περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;».

«Διαφωνώ με όλη την τοποθέτηση του, απαξιώνει γενικότερα όλη την ιστορία του metoo και τις γυναίκες. Γιατί κυρίως γυναίκες είναι αυτές που έχουν κακοποιηθεί, χωρίς να σημαίνει ότι είναι γυναίκες και το έχουμε ξαναπεί αυτό».

 

«Θεωρώ ότι, όταν έχει δημόσιο λόγο και πρέπει να περνά και κάποια μηνύματα, οφείλει να τα σκέφτεται αυτά ο καθένας που βγαίνει και μιλάει. Πριν μιλήσει. Θεωρώ ότι η απαξίωση του metoo είναι τραγική» πρόσθεσε, στη συνέχεια η Νόνη Δούνια στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Apon για την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: «Έζησα τη στιγμή με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, καλό ταξίδι στην αγκαλιά του Χριστού»
Ο Apon, ο καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε για τελευταία φορά επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης, ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν στο ύστατο χαίρε
ΑΡΟΝ
Κατερίνα Λιόλιου: Συγκλονίζει το μήνυμά της για την αγρυπνία στον Γιώργο Μαζωνάκη – «Μας έχεις κάνει κομμάτια, αντίο»!
Πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε βρεθεί με φιλικά του πρόσωπα στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου εμφανιζόταν τότε η Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου
Η νικήτρια της Eurovision, Dara είπε «αντίο» στον Γιώργο Μαζωνάκη: «Το Gucci φόρεμα ήταν το τραγούδι της παιδικής μου ηλικίας»
Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο story της ένα κομμάτι από την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Gucci Φόρεμα», και ανέφερε ότι πρόκειται για το τραγούδι της παιδικής της ηλικίας
DARA
«Λύγισε» ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Έφυγε από κοντά μας ένα παλικάρι που αγαπούσαν όλοι οι Έλληνες»
Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε κι εκείνος στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας για το τελευταίο χειροκρότημα στο «παιδί της νύχτας» από τη Νίκαια που «μπήκε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων και εκεί θα μείνει για πάντα
Θέμης Αδαμαντίδης