Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη εμφάνιση μπροστά στην κάμερα ύστερα από τρία χρόνια

Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη εμφάνιση μπροστά στην κάμερα ύστερα από τρία χρόνια

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, και τα σενάρια για το πού ζει δίνουν και παίρνουν.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», και οι δημοσιογράφοι Θάνος Βάγιος και Φαίη Φώτου, εντόπισαν τον τραγουδιστή και μετέφεραν λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Σήμερα, ο Νότης Σφακιανάκης μένει εκεί όπου έμενε όλα τα τελευταία χρόνια, στην μονοκατοικία του στη Βάρκιζα, με τη σύζυγό τους και με τον γιο τους.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν πως ο τραγουδιστής έχει χωρίσει και μένει μόνος του, δεν ευσταθούν. Όσον αφορά στην εμφάνισή του, από τα πλάνα μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ο Νότης Σφακιανάκης, στα πλάνα που μεταδόθηκαν από το «Πρωινό» φαίνεται να χαιρετά τους δημοσιογράφους, και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε πως ακόμα και αυτό το «γεια σας», μετά από τρία χρόνια, είναι σαν ωριαία συνέντευξη.

Μεταφέροντας το ρεπορτάζ, ο Θάνος Βάγιος θέλησε να πει πως τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί άπειρες φήμες για τον Νότη Σφακιανάκη.

«Ότι μένει μόνος του σε άγνωστη τοποθεσία, ότι έχει χωρίσει από τη γυναίκα του, ότι δεν έχει επαφή με τον έξω κόσμο και ότι ζει εντελώς απομονωμένος και του πηγαίνουν φαγητό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ο Νότης Σφακιανάκης, όπως σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής, υπήρξε πολύ φιλικός και χωρίς να κάνει κάποια προσπάθεια να αποφύγει τους δημοσιογράφους. «Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν ακριβώς όπως τον έχουμε συνηθίσει», συμπλήρωσαν από το πάνελ της εκπομπής.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις