Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη, η νέα σύντροφός του

Ντέμης Νικολαΐδης: Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη, η νέα σύντροφός του

Έντονες ήταν οι φήμες το τελευταίο διάστημα που ήθελαν τον Ντέμη Νικολαΐδη να είναι σε σχέση με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου. Η είδηση, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε πότε… Όπως όμως φαίνεται, ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει σίγουρα αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με ξανθιά συνοδό, σε γνωστή ταβέρνα στο Πέραμα. Ρεπορτάζ του ALPHA αναφέρει ότι οι δυο τους κατά την παραμονή τους στο εστιατόριο ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, ενώ στην παρέα του υπήρξαν και άλλα δύο ζευγάρια.

Ποια είναι, όμως, η ξανθιά κυρία με την οποία λέγεται ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ζευγάρι; Σύμφωνα με το Happy Day, πρόκειται για την επιχειρηματία Φανή Σπυριδάκη, συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της έχει ακόμα ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην “καρδιά” της πρωτεύουσας. 

Η Φανή Σπυριδάκη έχει γαλλικές αναφορές, καθώς έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη, καθώς και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών. Μάλιστα, έχει κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του Mega, Singles, ενώ το 2018 την είχαμε δει σε ένα επεισόδιο του MasterChef.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε την στο 3.35

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις