Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ντόλι Πάρτον: Πολ ΜαΚάρτνεϊ, Στίβι Νικς και Στίβεν Τάιλερ στο ροκ άλμπουμ της

Ντόλι Πάρτον: Πολ ΜαΚάρτνεϊ, Στίβι Νικς και Στίβεν Τάιλερ στο ροκ άλμπουμ της
ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Ντόλι Πάρτον θα έχει δίπλα της τους Πολ ΜαΚάρτνεϊ, Σερ, Στίβι Νικς και Στίβεν Τάιλερ στο ροκ άλμπουμ της με τίτλο «Rock Star». Η θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια θέλει να συμμετάσχουν και οι Έλτον Τζον, Τζίμι Πέιτζ και Ρόμπερτ Πλαντ.

Το ροκ άλμπουμ της Ντόλι Πάρτον με τίτλο «Rock Star», αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Όπως αποκάλυψε η κορυφαία ερμηνεύτρια της Κάντρι μουσικής, ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος είναι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Σερ, η Στίβι Νικς και ο Στίβεν Τάιλερ.

Επίσης εξέφρασε την ελπίδα να επανενώσει τους Τζίμι Πέιτζ και Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin στο άλμπουμ!

Η 77χρονη Ντόλι Πάρτον τον περασμένο μήνα είπε ότι θα ήθελε ο Έλτον Τζον να πάρει μέρος κι αυτός στο «Rock Star», που θα περιλαμβάνει διασκευές κλασικών τραγουδιών από τους Prince, The Rolling Stones, Led Zeppelin και Lynyrd Skynyrd.

Κατά τη διάρκεια νέας συνέντευξης στο The View, η Ντόλι Πάρτον ρωτήθηκε εάν ο αρχηγός των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιθανούς συνεργάτες της. «Λοιπόν, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προσπαθήσω να τον φέρω στο “Rock Star”» απάντησε. «Αλλά έκανα διασκεύασα τραγούδι του ούτως ή άλλως».

«Νομίζω ότι η Pink και η Μπράντι Καρλάιλ θα τραγουδήσουν μαζί μου το συγκεκριμένο τραγούδι, το “Satisfaction” των Stones» ανέφερε.

Η 77χρονη Ντόλι Πάρτον επιβεβαίωσε ότι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Στίβι Νικς και ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith θα συμμετάσχουν στο άλμπουμ μεταξύ άλλων «εμβληματικών τραγουδιστών».

«Θα έχω ακόμη και τη Σερ στο άλμπουμ» είπε η τραγουδίστρια. «Προσπαθούσαμε να βρούμε το σωστό τραγούδι» σημείωσε.

Η ιδέα για ένα ροκ άλμπουμ προέκυψε όταν η τραγουδίστρια τιμήθηκε με την ένταξή της στο Rock & Roll Hall Of Fame.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις