Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Andrea Bocelli στις 18 Ιουλίου 2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας

Ο Andrea Bocelli στις 18 Ιουλίου 2023 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας

Στις 18 Ιουλίου, ο πιο αγαπητός τενόρος στον κόσμο, ο καλλιτέχνης – μύθος, ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα, ο Andrea Bocelli, θα εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας προσφέροντας, για πρώτη φορά, μια σπάνια ευκαιρία στο ευρύ κοινό να απολαύσει και να μαγευτεί από τη φωνή του, το ήθος και το σκηνικό του ταμπεραμέντο.

Γνωρίζοντας την αποδεδειγμένη αγάπη του ελληνικού κοινού για τον Andrea Bocelli, η διοργανώτρια εταιρεία προσθέτει στο πλάνο θέσεων της συναυλίας μία νέα κατηγορία εισιτηρίων, με εξαιρετική θέα στη σκηνή. Δίνει έτσι την ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να απολαύσουν από κοντά – κυριολεκτικά – τον μοναδικό αυτόν καλλιτέχνη.

Η νέα κατηγορία εισιτηρίων με την ονομασία Silver Seating αφορά θέσεις που βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή, αριστερά και δεξιά των Golden Seating θέσεων.

Ο τραγουδιστής με την υποβλητική φωνή, που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με τις sold out συναυλίες του σε όλον τον κόσμο, ο διασημότερος τενόρος της γενιάς του, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, έρχεται στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου – αυτήν τη φορά για να εμφανιστεί στη μεγαλύτερη συναυλία που έχει δώσει ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Andrea Bocelli αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει συμβάλλει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe». Οικουμενικό είδωλο και λαμπερός εκπρόσωπος της κλασικής ιταλικής μουσικής, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) έχει σημειώσει πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Ο ίδιος πιστεύει ότι «το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ’ ουρανού. Εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας. Το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη». Γι’ αυτό άλλωστε, προστάτεψε με όλη του τη θέρμη και αγάπη αυτό το θεϊκό χάρισμα για να το μοιράζεται μαζί μας, να το προσφέρει σε εμάς.

Το ελληνικό κοινό θα τιμήσει αυτόν τον υπέροχο καλλιτέχνη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, συμμετέχοντας σε μια πολύτιμη μουσική βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτό.

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/andrea-bocelli-2023/

Τηλεφωνικά: 11876

Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public
Public online: http://tickets.public.gr/

Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις