Κυριακή, 3 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Bad Bunny δεν μετανιώνει που πέταξε το τηλέφωνο θαυμάστριάς του στο νερό – «Ήταν ασέβεια»

Ο Bad Bunny δεν μετανιώνει που πέταξε το τηλέφωνο θαυμάστριάς του στο νερό – «Ήταν ασέβεια»
Reuters

Ο 28χρονος ράπερ, Bad Bunny έγραψε πως αρνείται να ζητήσει συγγνώμη από την θαυμάστριά του, της οποίας πέταξε το κινητό στο νερό. Τόνισε πως μπροστά στην «έλλειψη σεβασμού», αυτή είναι η συμπεριφορά που αρμόζει.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, ο ράπερ φαίνεται να περπατάει μαζί με μία θαυμάστρια στη Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία προσπαθεί να τραβήξει μια selfie μαζί του με το κινητό της.

Εμφανώς εκνευρισμένος από την παρουσία της, ο μουσικός της αρπάζει το τηλέφωνο από το χέρι και το εκσφενδονίζει στη θάλασσα, προκαλώντας την έκπληξη των παρευρισκομένων.

Ο Bad Bunny σχολίασε το βίντεο στο Twitter γράφοντας: «Το άτομο που θα έρθει κοντά μου για να μου πει ένα γεια, να μου πει κάτι ή απλώς να με συναντήσει, θα έχει πάντα την προσοχή και τον σεβασμό μου. Όσοι έρθουν να μου βάλουν ένα αναθεματισμένο τηλέφωνο στα μούτρα, θα το θεωρήσω ως αυτό που είναι, έλλειψη σεβασμού, και θα φερθώ ανάλογα».

Διχασμένοι οι φανς

Η κίνηση αυτή του ράπερ δίχασε τους θαυμαστές του καθώς κάποιοι πιστεύουν ότι ο τραγουδιστής το παράκανε, ενώ άλλοι τον δικαιολόγησαν.

«Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο, αλλά δεν μπορεί να είναι εδώ έξω προσπαθώντας να ζήσει μια κανονική ζωή όταν είναι μεγάλη διασημότητα», έγραψε ένας θαυμαστής. «Ο κόσμος θα είναι όλος πάνω του».

«Ουάου! Αυτός ή οι εκπρόσωποί του καλύτερα να της αγοράσουν άλλο τηλέφωνο», δήλωσε ένας άλλος. «Ανεξάρτητα από το τι του είπε, δεν έχει το δικαίωμα να της πετάξει το τηλέφωνό της».

Από την άλλη οι θαυμαστές του έγραψαν ότι μπορεί να ήταν «κουρασμένος» ή ότι «χρειάζεται ένα διάλειμμα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις