Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Chris Evans παντρεύτηκε την Alba Baptista υπό άκρα μυστικότητα

Ο Chris Evans παντρεύτηκε την Alba Baptista υπό άκρα μυστικότητα

Σε μια ιδιωτική και ρομαντική τελετή, ο Chris Evans παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την επίσης ηθοποιό, Alba Baptista.

Ο γάμος του Κρις Έβανς και της Άλμπα Μπαπτίστα έγινε το Σάββατο (09.09.2023) σε ιδιωτική έπαυλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης.

Το ζευγάρι είχε καλέσει τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους να παρακολουθήσουν την «όμορφη» τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμβαση εμπιστευτικότητας και δεν τους επιτρεπόταν να έχουν μαζί τους τα τηλέφωνά τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, πολλοί από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού βρέθηκαν στο γάμο, μεταξύ αυτών οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.), Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth), Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy Renner), καθώς και ο Τζον Κρασίνσκι (John Krasinski) με την σύζυγό του Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt).

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2022, όταν πηγή δήλωσε στο People ότι βγαίνουν περισσότερο από έναν χρόνο. «Είναι ερωτευμένοι και ο Κρις δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένειά και οι φίλοι του τη λατρεύουν όλοι», ανέφερε η… πηγή.

Όσο για την εκλεκτή της καρδιάς του «Captain America», η οποία είναι επίσης ηθοποιός, γεννήθηκε στην Λισσαβώνα και μιλά πέντε γλώσσες. Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η κυρία Χάρις πηγαίνει στο Παρίσι» το 2022 ενώ έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Warrior Nun» στο Netflix.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις