Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Chris Pratt θα «δώσει» τη φωνή του στον Garfield στην καινούρια ταινία

Ο Chris Pratt θα «δώσει» τη φωνή του στον Garfield στην καινούρια ταινία
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο γνωστός ηθοποιός, Κρις Πρατ (Chris Pratt), θα είναι αυτός που θα δώσει τη φωνή του τελικά στον αγαπημένο πορτοκαλί καρτούν γάτο, Γκάρφιλντ (Garfield), στην επερχόμενη ταινία της Sony Pictures.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Reporter, ο Κρις Πρατ θα εντάξει στο βιογραφικό του μια ακόμα ταινία κινουμένων σχεδίων αφού θα ενσαρκώσει τον Γκάρφιλντ, μετά τους ρόλους του στις ταινίες «Onward», «The Lego Movie» και «Super Mario».

Την παραγωγή και διανομή της ταινίας θα την αναλάβει η Sony Pictures, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι πληροφορίες για το σενάριό της. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η πρόθεση του στούντιο είναι να μην ακολουθήσει τις προηγούμενες δύο ταινίες του Γκάρφιλντ, στις οποίες τότε πρωταγωνίστησε ο Μπιλ Μάρεϊ, ως η φωνή του αγαπημένου γάτου.

Το σενάριο της ταινίας θα είναι του Ντέιβιντ Ρέινολντς («Ψάχνοντας τον Νέμο») και η σκηνοθεσία του Μαρκ Ντίνταλ («Το Κοτοπουλάκι»), με τους δύο να έχουν συνεργαστεί στην ταινία «Ο αυτοκράτορας έχει κέφια».

Ο Γκάρφιλντ πρωτοεμφανίστηκε το 1987 σε μικρά σκιτσάκια, τα οποία έχουν φιλοξενηθεί από περισσότερες από 2.580 εφημερίδες παγκοσμίως., καθιστώντας τον ως το πιο διαδεδομένο καρτούν παγκοσμίως.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις