Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο George Michael πέθανε «μόνος και συντετριμμένος» – Τι αποκαλύπτει βιογράφος του

Ο George Michael πέθανε «μόνος και συντετριμμένος» – Τι αποκαλύπτει βιογράφος του
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

“Μόνος και συντετριμμένος” πέθανε ο George Michael (Τζορτζ Μάικλ), ο οποίος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει βιογράφος του, Τζέιμς Γκάβιν, στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. 

Ο γνωστός τραγουδιστής πέθανε στα τέλη του 2016, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο συγγραφέας συμπεραίνει στο βιβλίο του ότι ο George Michael είχε στραφεί στα ναρκωτικά για να… μουδιάσει τα συναισθήματά του. «Έκανε χρήση από το πρώτο λεπτό που ξυπνούσε, μέχρι να πέσει λιπόθυμος», γράφει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το βιβλίο, έζησε τις τελευταίες ημέρες του σαν ερημίτης, έτρωγε ελάχιστα, πλήρωνε για σεξ και έκανε χρήση διάφορων ναρκωτικών, από μαριχουάνα μέχρι κοκαΐνη. Ο Τζέιμς Γκάβιν υποστηρίζει ότι ο εθισμός του τραγουδιστή στα ναρκωτικά σχετιζόταν, εν μέρει, με την εσωτερική του αναταραχή σχετικά με τη σεξουαλικότητά του – για την οποία κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, προκειμένουν να την κρύψει.

“Ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά έπρεπε να πει ψέματα όχι μόνο στον κόσμο αλλά και στον πατέρα του. Αυτή ήταν η ρίζα όλων των κακών που ακολούθησαν”, είπε ένας φίλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του παρείχαν “φίλες” για να προστατεύσουν την εικόνα του και λέγεται ότι είχε κλείσει ακόμη και ένα ολόκληρο εστιατόριο για να δειπνήσει, επειδή ήταν παρανοϊκός για την ιδιωτικότητά του.

«Φοβόταν τόσο πολύ μήπως μάθει κανείς οτιδήποτε. Νομίζω ότι όλη του η ζωή βασίστηκε σε αυτόν τον φόβο και δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με αυτό”.

Σύμφωνα με τη βιογραφία, μετά τον θάνατο του συντρόφου του Anselmo Feleppa το 1993, ο οποίος πέθανε από AIDS, ο George Michael αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς του για τη σεξουαλικότητα του, ενώ άρχισε και η… κατρακύλα στον κόσμο των ναρκωτικών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις