Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Joe Jonas θέλει διαζύγιο από τη Sophie Turner και προσέλαβε δικηγόρο

Ο Joe Jonas θέλει διαζύγιο από τη Sophie Turner και προσέλαβε δικηγόρο
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πέρασαν 4 χρόνια γάμου και απέκτησαν δύο παιδιά, όμως ο Joe Jonas και η Sophie Turner «έβαλαν μπροστά» το διαζύγιό τους, με τον 34χρονο καλλιτέχνη να προσλαμβάνει αντίστοιχο δικηγόρο για να χωρίσουν οι δρόμοι του με την 27χρονη ηθοποιό.

Όπως αναφέρουν το People και το TMZ, ο Joe Jonas και η Sophie Turner γνωρίστηκαν μέσω Instagram το 2016 αλλά τώρα ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο. Οι κοινοί τους φίλοι «είχαν είχαν προσπαθήσει να μας φέρουν σε επαφή. Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλο στο Instagram και μια μέρα, στα ξαφνικά, εκείνος μου έστειλε μήνυμα», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Μετά από 1 χρόνο, έγινε η πρόταση γάμου και το 2020 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα κορίτσι που το ονόμασαν Willa. Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο, ήρθε και το 2ο παιδί τους στον κόσμο, με τον Joe Jonas να δηλώνει πως «είναι εκπληκτικό να είμαι μπαμπάς και να μαθαίνω κάθε μέρα περισσότερα για τον εαυτό μου και την πατρότητα».

Οι δυο τους ήταν και αρκετά ενεργοί στα social media με αμφότερες εκδηλώσεις αγάπης. Η Sophie Turner είχε γράψει πριν από μόλις 1 μήνα «χρόνια πολλά όμορφε» ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Joe Jonas να φορούν ασορτί πιτζάμες με αφορμή τα γενέθλιά του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Πριν από λίγους μήνες, ο Joe Jonas είχε συγκινήσει τους θαυμαστές τους με την αφιέρωση που της έκανε στο Hollywood Walk of Fame, όταν οι Jonas Brothers απέκτησαν το δικό τους αστέρι. 

«Sophie, είσαι η “συνένοχός μου” (my partner in crime). Μου δίνεις κίνητρο και έμπνευση καθημερινά Αγωνίζομαι να είμαι τόσο κουλ όσο εσύ», είχε πει ο Joe Jonas για τη Sophie Turner. Λίγους μήνες μετά, ξεκίνησαν τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις