Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Mente Fuerte επιτέθηκε στη Δανάη Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού: Kάνει bullying

Ο Mente Fuerte επιτέθηκε στη Δανάη Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού: Kάνει bullying

Τα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα σχετικά με τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για νέες κοπέλες και τις αισθητικές επεμβάσεις ενόχλησαν τον Mente Fuerte. Και «απάντησε» στην παρουσιάστρια του MEGA.

Η Δανάη Μπάρκα είχε πει στο «Πάμε Δανάη» ότι ξαφνιάστηκε με τις δηλώσεις της ηθοποιού, καθώς θεωρεί πως και η ίδια η Μαρία Σολωμού κάνει τολμηρές εμφανίσεις, ενώ είχε κάνει αναφορά και στον Mente Fuerte, λέγοντας ότι ο γνωστός ράπερ μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του προάγει αυτό το ύφος.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ.

Γυναίκα που έχει φάει το bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή.

Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε ο Mente Fuerte σε μια σειρά από stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις