Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Ozzy Osbourne δεν πτοείται από προβλήματα υγείας και ετοιμάζει νέο άλμπουμ και περιοδεία το 2024

Ο Ozzy Osbourne δεν πτοείται από προβλήματα υγείας και ετοιμάζει νέο άλμπουμ και περιοδεία το 2024
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ozzy Osbourne είναι απτόητος από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε ότι το 2024 θέλει να ηχογραφήσει νέο άλμπουμ και να επιστρέψει στις περιοδείες, μόλις αναρρώσει από την επέμβαση που υποβλήθηκε πρόσφατα.

Μιλώντας στο περιοδικό Metal Hammer, μετά το πρόσφατο χειρουργείο που έκανε – για το οποίο δήλωσε ότι θα είναι το τελευταίο του – ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι «έχω ηχογραφήσει δύο άλμπουμ αρκετά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη και μετά να επιστρέψω στον δρόμο», δείχνοντας ότι είναι… αειθαλής παρά τα προβλήματα υγείας.

«Μόλις άρχισα να εργάζομαι τώρα για το άλμπουμ και θα το ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους» πρόσθεσε ο Ozzy Osbourne και τόνισε ότι «θέλω να ασχοληθώ με αυτό για αρκετό χρόνο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ozzy μίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελική» χειρουργική επέμβαση του νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας ότι «αισθάνεται καλά» αλλά «δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά».

«Αισθάνομαι εντάξει. Νόμιζα ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου πριν από μήνες. Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω καλά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στη σπονδυλική στήλη μου πήγε τέλεια», είπε ο θρυλικός τραγουδιστής της μέταλ μουσικής.

Ο Όζι Όσμπορν υποβλήθηκε σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα αυτό τον μήνα μετά τον τραυματισμό του από πτώση το 2019. Το 2020 διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις