Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ο Robert Downey Jr δεν θα επιστρέψει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel

Ο Robert Downey Jr δεν θα επιστρέψει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φάιγκι, απέκλεισε τον ενδεχόμενο επιστροφής του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, του Iron Man του σινεμά, στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Μάρβελ.

Σε δηλώσεις στο Vanity Fair ο Κέβιν Φάιγκι αποκάλυψε ότι η Marvel Studios δεν θα φέρει πίσω τον ηθοποιό Robert Downey Jr που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Iron Man», μετά τον θάνατο του χαρακτήρα στο «Avengers: Endgame» του 2019.

Ο Κέβιν Φάιγκι είπε αναφερόμενος στην τελευταία ερμηνεία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σαν Iron Man: «Θα κρατήσουμε αυτή τη στιγμή και δεν θα την αγγίξουμε ξανά. Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτή και δεν θα θέλαμε ποτέ να την αναιρέσουμε ως δια μαγείας με οποιονδήποτε τρόπο».

Επιπλέον, οι σκηνοθέτες του «Avengers: Endgame», Άντονι και Τζο Ρούσο τόνισαν ότι ο Ντάουνι Τζούνιορ είναι «διστακτικός» να γυρίσει ξανά έστω και μία ατάκα μετά την επίσημη ολοκλήρωση των σκηνών του.

«Ήδη αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Όλοι έχουν προχωρήσει συναισθηματικά» είπε ο Τζο Ρούσο. «Του υποσχεθήκαμε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που τον αναγκάσαμε να το κάνει» ανέφερε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις