Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Taika Waititi δεν θα σκηνοθετήσει την 5η ταινία Thor

Ο Taika Waititi δεν θα σκηνοθετήσει την 5η ταινία Thor

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Taika Waititi δεν θα σκηνοθετήσει την 5η ταινία «Thor», εάν αυτή γίνει τα επόμενα έξι χρόνια, απάντησε ο ίδιος σε σχετική ερώτηση. 

Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi) σε συνέντευξή του στο «Business Insider» με αφορμή τη νέα του κωμωδία «Next Goal Wins» ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζουν ότι το φιλμ “Thor 5” βρίσκεται στα σκαριά. ««Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι ακριβές. Ξέρω ότι δεν θα συμμετέχω…Θα εστιάσω σε άλλες ταινίες για τις οποίες έχω υπογράψει» είπε. 

Σημειώνεται ότι οι ταινίες «Thor: Ragnarok» του 2017 και το «Thor: Love and Thunder» (2022) με τον Κρις Χέμσγουορθ ως «Θεό του Κεραυνού» φέρουν την υπογραφή του.

Τα σχέδια του Γουαϊτίτι περιλαμβάνουν μία νέα ταινία «Star Wars» που «ετοιμάζεται» όπως δήλωσε, καθώς γράφει το σενάριο και η κινηματογραφική μεταφορά του «The Incal» του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι (Alejandro Jodorowsky). Επίσης ανέφερε ότι η επόμενη ταινία του είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του «Klara and the Sun» με την υπογραφή του νομπελίστα Kazuo Ishiguro, η οποία επικεντρώνεται σε ένα ρομπότ που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη μοναξιά και το πόνο των εφήβων.

«Έτσι, έχουν περάσει έξι, επτά χρόνια» συνέχισε ο Γουαϊτίτι. «Θα φανταζόμουν ότι το επόμενο “Thor” θα ήταν πιο νωρίς… Αλλά αγαπώ τη Marvel και μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους. Αγαπώ τον Κρις. Δεν ένιωθα ποτέ ότι με απατούν. Είμαστε σε μια ανοιχτή σχέση και αν θέλουν να δουν άλλους για τη θέση τότε είμαι χαρούμενος με αυτό. Αλλά και πάλι θα κοιμόμουν μαζί τους κάποια μέρα».

Η νέα του ταινία «Next Goal Wins» κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις