Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο The Weeknd σπάει τα ρεκόρ – Νο1 καλλιτέχνης στο Spotify

Ο The Weeknd σπάει τα ρεκόρ – Νο1 καλλιτέχνης στο Spotify
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το «φαινόμενο» Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι το μόνο στον χώρο της μουσικής. Ο Weeknd σπάει επίσης τα μεγάλα ρεκόρ της μουσικής βιομηχανίας, σύμφωνα με το Spotify και όσα επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Variety.

Ο Weeknd με 113,5 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify το 2023, πέρασε την τραγουδίστρια με τα περισσότερα streams, την Τέιλορ Σουίφτ που έχει 107,7 εκατομμύρια ακροατές.

Ο Καναδός σούπερ σταρ ως Νο. 1 καλλιτέχνης στο Spotify, ξεπέρασε επίσης το όριο των 4 δισεκατομμυρίων streams στο Spotify με το τραγούδι «Blinding Lights».

Το τραγούδι επίσης αφήνει πίσω του το «Shape of You» του Εντ Σίραν που είχε έως τώρα τα περισσότερα streams όλων των εποχών στη μουσική υπηρεσία streaming.

Είναι επίσης ένα από τα δύο τραγούδια του Weeknd στο top 10. Το τραγούδι του 2016 «Starboy» είναι στο Νο. 6, με σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια streams.

 

Σε ανακοίνωσή του ο Καναδός τραγουδιστής Abel Tesfaye ή όπως είναι γνωστός στους εκατομμύρια φαν του The Weeknd είπε: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αισθάνομαι μετριοφροσύνη για οτιδήποτε δημιουργώ και φτάνει σε εκατομμύρια ανθρώπους πόσο μάλλον δισεκατομμύρια!». Ο The Weeknd δήλωσε ότι είναι ευγνώμων που αυτό το τραγούδι κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι θέλουν να το ξανακούσουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις