Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Tupac απέκτησε δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

Ο Tupac απέκτησε δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame
Φωτογραφία Reuters

O Τούπακ Σακούρ (Tupac Shakur) απέκτησε μετά θάνατον το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, τη φημισμένη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και καθιερώθηκε έτσι η θέση του ως ένας από τους σημαντικότερους ράπερ όλων των εποχών

Η οικογένεια, οι φίλοι και πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να τιμήσουν τον Τούπακ Σακού, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Big Boy να δηλώνει κατά την έναρξη της τελετής για τα αποκαλυπτήρια του αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας ότι:

«Αν και η καριέρα του διήρκεσε μόλις πέντε χρόνια, ο Τούπακ Σακούρ παραμένει ένας από τους πιο σύνθετους και παραγωγικούς καλλιτέχνες της γενιάς του με πάνω από 75 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως».

Το αστέρι του Τούπακ, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1996 σε ηλικία 25 ετών είναι το 2.758ο στη «Λεωφόρο της Δόξας».

«Από την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι του στη σκηνή του Apollo Theater στα 13 του χρόνια, πριν ο κόσμος αναγνωρίσει το όνομά του, ονειρευόταν να έχει ένα αστέρι εδώ στη «Λεωφόρο της Δόξας»», είπε συγκινημένη η αδελφή του, Sekyiwa.

«Σήμερα δεν τιμούμε απλώς ένα αστέρι εδώ αλλά τιμούμε τη αφοσίωση και το πάθος που κατέβαλε για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Το αστέρι του θα λάμψει ακόμα πιο φωτεινά σήμερα. Για άλλη μια φορά, μας έκανε όλους εξαιρετικά υπερήφανους», κατέληξε η Σακούρ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις