Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο Yo-Yo Ma παίζει τσέλο λίγα λεπτά μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του για τον κορονοϊό (video)

Yo-Yo Ma
Φωτογραφία από: YouTube

Το Σάββατο, ο Yo-Yo Ma και η σύζυγός του έλαβαν στο Berkshire Community College, που φιλοξενεί κέντρο εμβολιασμού, τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο γυμναστήριο του σχολείου, ο παγκοσμίου φήμης βιολοντσελίστας κάθισε με την πλάτη σε έναν τοίχο και για ένα τέταρτο της ώρας έδωσε με το τσέλο του αιφνιδίως, σύμφωνα με το ABC News, μια περφόρμανς για τους συμπολίτες του οι οποίοι περίμεναν να εμβολιαστούν.

Δείτε την στιγμή

Η μίνι συναυλία περιλάμβανε το «Ave Maria» του Σούμπερτ και το πρελούδιο από τη Σουίτα για τσέλο Νο. 1 σε σολ μείζονα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

Όπως αναφέρει η The Berkshire Eagle, ο Yo-Yo Ma έδωσε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, σειρά συναυλιών για τους εργαζόμενους όλης της κοινότητας που ήταν υποχρεωμένοι να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Από τον Μάρτιο του 2020, ο βιολοντσελίστας έχει καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παίζει #SongsOfComfort για όλους οι οποίοι είναι σε καραντίνα. Αυτή η σειρά περφόρμανς οδήγησε τον ίδιο και την πιανίστρια Kathryn Stott να κυκλοφορήσουν τον περασμένο Δεκέμβριο το άλμπουμ Songs of Comfort and Hope.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις