Lifestyle

O A. Ρέμος και η νέα του αγαπημένη σε τρυφερές στιγμές!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ σε τρυφερές στιγμές στην Μύκονο. Δες φωτογραφίες.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για κεραυνοβόλο έρωτα. Γνωρίστηκαν στο ”Ακρωτήρι Βοutique” και από την πρώτη στιγμή η ερωτική έλξη μεταξύ τους ήταν πολύ έντονη.

Πλέον ζουν τον έρωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός του HELLO συνέλαβε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στην παραλία της Μυκόνου.

Ο Αντώνης πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στην Κροατό – Γερμανίδα καλλονή. Μιλούν Γερμανικά και ο τραγουδιστής την αποκαλεί τρυφερά ”Σάτσι” δηλαδή Θησαυρούλι από την γερμανική λέξη schatz.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό HELLO!


 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα