Πέμπτη, 9 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Άλεκ Μπάλντουιν σε καυγά με διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης: «Κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν σε καυγά με διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης: «Κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις»

«Κλείσε το γ@@@νο στόμα σου, δεν έχεις λίγη γ@@@νη ντροπή», φώναξε ένας διαδηλωτής υπέρ της Παλαιστίνης στον Άλεκ Μπάλντουιν. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε την ψυχραιμία του και αν δεν τον έπαιρνε η ασφάλειά του από το σημείο, ίσως τα πράγματα να είχαν εκτραχυνθεί! 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του. Και την έχασε ακόμη μια φορά, το βράδυ της Δευτέρας (18.12.2023) στη Νέα Υόρκη, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης. 

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει κρύψει τις θέσεις του υπέρ του Ισραήλ και αυτό ήταν το… κόκκινο πανί για τους διαδηλωτές. Ο Μπάλντουιν πήγαινε σε μάθημα υποκριτικής, το οποίο διδάσκει εθελοντικά, και όταν τον είδαν οι διαδηλωτές, του επιτέθηκαν φραστικά.  

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν, ο ηθοποιός απάντησε στον ίδιο τόνο. Ένας διαδηλωτής τότε φωνάζει: «Κλείσε το γ@@@νο στόμα σου, δεν έχεις λίγη γ@@@νη ντροπή».

Όταν ρώτησαν τον ηθοποιό αν καταδικάζει την στάση του Ισραήλ ο Alec Baldwin απάντησε: «Όχι, υποστηρίζω την ειρήνη στην Γάζα». «Άντε γ@@ου», του απάντησε ο άντρας.

«Κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις.  Κάνε μου μια έξυπνη ερώτηση, και θα απαντήσω στην ερώτηση σου», φώναξε ο γνωστός ηθοποιός.

Τον Άλεκ Μπάλντουιν απομάκρυναν οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο ενώ η τελευταία λέξη ακούστηκε από τον διαδηλωτή που φώναξε στον ηθοποιό: «Παρεμπιπτόντως, η καριέρα σου πάει κατά διαόλου».

 

 

Σημειώνεται ότι οι διαδηλώσεις, υπέρ της Παλαιστίνης και υπέρ της κατάπαυσης πυρός, που γίνονται στις Ηνωμένες Πολιτείας μετά την έναρξη του πολέμου είναι πάρα πολλές. Σε πολλές από αυτές έντονη είναι η παρουσία Εβραίων πολιτών με κεντρικό σύνθημα: «Όχι στο όνομα μας!».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις