Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ
Φωτογραφία: Reuters

Τα τέσσερα κινηματογραφικά project του Άνταμ Σάντλερ το 2023 εκτόξευσαν τον τραπεζικό λογαριασμό του σε τέτοιο βαθμό που βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας Forbes με τους ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του στο Χόλιγουντ.

Ο Άνταμ Σάντλερ σύμφωνα με τη λίστα Forbes, την προηγούμενη χρονιά ήταν πράγματι πολυάσχολος καθώς συγκέντρωσε 73 εκατ. δολάρια από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την παραγωγή στην ταινία “Murder Mystery 2” του Netflix και από τη συγγραφή, την παραγωγή και τη φωνή που δάνεισε στο Leo, στη δημοφιλής animation ταινία.

Ο Σάντλερ συμμετείχε επίσης στην ελάχιστα προβεβλημένη κωμωδία δράσης The Out-Laws, ενώ ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής -μαζί με τη σύζυγο και τις κόρες του- στην καταξιωμένη κωμωδία You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.

Ο ηθοποιός βρέθηκε για τελευταία φορά στην κορυφή της λίστας το 2002, όταν έβγαλε 47 εκατομμύρια δολάρια πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως Mr Deeds και Punch-Drunk Love.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία στα 33 της είναι επίσης η νεότερη ηθοποιός στη λίστα. Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία της ταινίας Barbie, στην οποία ήταν συμπαραγωγός, ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα 59 εκατ. δολάρια που εκτιμάται ότι θα κερδίσει η Ρόμπι το 2023.

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στην τρίτη θέση στη λίστα, με 45 εκατ. δολάρια.

Ο συμπρωταγωνιστής της Ρόμπι στην Barbie, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, βρέθηκε από κοινού στην 4η θέση, μαζί με τον Ματ Ντέιμον του Οπενχάιμερ- και οι δύο άνδρες κέρδισαν 43 εκατ. δολάρια. Εν τω μεταξύ, ο Μπεν Άφλεκ, συμπρωταγωνιστής -και σκηνοθέτης- του Ντέιμον στο Air, την αθλητική ταινία της Nike που κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου έτους, ήταν ένατος, με 38 εκατ. δολάρια.

Η συμπρωταγωνίστρια του Sandler στο Murder Mystery, Jennifer Aniston, ήρθε στην έκτη θέση της λίστας με 42 εκατ. δολάρια. Μία από τις δύο μόνο γυναίκες στο Top 10, η Άνιστον έχει πρωταγωνιστήσει μόνο σε δύο ταινίες τα τελευταία πέντε χρόνια αλλά τα κέρδη της πιθανώς συμπληρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τα Φιλαράκια (το Forbes δεν περιλαμβάνει τα χρήματα που κερδίζει από διαφημίσεις και συμφωνίες χορηγίας).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις