Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Άνταμ Σάντλερ έκλεισε 20 χρόνια γάμου με την σύζυγό του – Η συγκινητική ανάρτηση

Ο Άνταμ Σάντλερ έκλεισε 20 χρόνια γάμου με την σύζυγό του – Η συγκινητική ανάρτηση

20 χρόνια γάμου έκλεισαν ο Άνταμ Σάντλερ και η σύζυγός του, και ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Άνταμ Σάντλερ έκανε την ανάρτηση γράφοντας «καλή 20η επέτειο γλυκιά μου Τζάκι!. Το “ναι” που είπες ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής μου» και δημοσίευσε φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

«Η καρδιά μου είναι δική σου από το πρώτο δευτερόλεπτο που σε είδα και αγαπώ και εκτιμώ την αφοσιωμένη ψυχή σου ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα. Εμείς. Τα παιδιά. Ας συνεχίσουμε μωρό μου. Έχω πολλή αγάπη να σου δώσω. Πάντα».

H Τζάκι Σάντλερ αναφέρθηκε στα 20 χρόνια γάμου με τον Άνταμ Σάντλερ σε συνέντευξή της και είπε ότι ο σύζυγός της είναι «ένας υπέροχος φίλος».

«Είναι υπέροχος άνθρωπος, υπέροχος φίλος και είναι αστείος όλη την ώρα» είπε η Τζάκι. «Είναι η προσωπικότητά του, πραγματικά είναι, προσπαθεί πάντα να με κάνει να γελάσω. Και προσπαθώ πάντα να τον κάνω να γελάσει, οπότε μου βγαίνει» πρόσθεσε.

Ο Σάντλερ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του επιθυμούν να εστιάζουν περισσότερο στην επέτειο της πρώτης τους συνάντησης παρά στην ημερομηνία του γάμου τους.

«Λοιπόν, είμαστε μαζί 25 χρόνια, οπότε πάντα συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η επέτειος μας, τη νύχτα που γνωριστήκαμε», είπε κατά την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της κωμωδίας του «Murder Mystery 2».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις