Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 47 χρόνια νηφαλιότητας με ένα βίντεο – «Να είστε περήφανοι για τη ζωή σας»

Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 47 χρόνια νηφαλιότητας με ένα βίντεο –  «Να είστε περήφανοι για τη ζωή σας»

Ο σερ Άντονι Χόπκινς γιορτάζει τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του με ένα βίντεο στα social media, στο οποίο ενθαρρύνει τους άλλους να «συνεχίσουν να αγωνίζονται». O 82χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί με τους followers του τις δύσκολες στιγμές του, αλλά και πώς αποφάσισε να ξεφύγει από τον εθισμό του. 

«Θέλω, απλώς, να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά και επίσης να σας πω ότι γιορτάζω σήμερα 47 χρόνια νηφαλιότητας», ανέφερε ο ηθοποιός Άντονι Χόπκινς, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. 

«Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται… Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής της «Σιωπής των Αμνών». 

Ο 82χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνέχισε να θυμάται ότι βρισκόταν σε μια απελπιστική κατάσταση απόγνωσης και ότι πιθανότατα δεν είχε πολύ χρόνο ζωής, ενώ εξακολουθούσε να είναι παγιδευμένος στη δίνη του εθισμού. 

Μια μέρα του 1975, ωστόσο, ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του», αλλά αρχικά δεν ήξερε ότι «ήταν ένα είδος ψυχικής, σωματικής κατάστασης που ονομάζεται αλκοολισμός… εθισμός». 

Δείτε το βίντεο του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Η ανάρτησή του Άντονι Χόπκινς κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα των θαυμαστών του, αλλά και πολλών επωνύμων όπως των Άλεκ Μπάλντουιν, Χιου Τζάκμαν κ.ά. Το supermodel, Ναόμι Κάμπελ, η οποία είναι νηφάλια από το 2008 μετά από τη δικής της σκληρή μάχη με την κοκαΐνη και το αλκοόλ, επαίνεσε τον ηθοποιό επειδή είναι «φωτεινός φάρος» και έμπνευση στο δικό της «ταξίδι στην ανάρρωση». 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις