Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αντώνης Τσαπατάκης θυμάται αστείες ιστορίες από τα μπουζούκια και τους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Ο Αντώνης Τσαπατάκης θυμάται αστείες ιστορίες από τα μπουζούκια και τους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Καλεσμένος της YouTuber Zoe Pre βρέθηκε ο Αντώνης Τσαπατάκης. Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης θυμήθηκε πως ένα… φλερτ παραλίγο να πάει στραβά και πως όλα πήγαν στραβά τη νύχτα που κέρδισε το μετάλλιο στο Τόκιο!

Μιλώντας για τα όσα μπορεί να στερεί η καθημερινότητα από έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα και ερωτηθείς για… αστεία περιστατικά, ο Αντώνης Τσαπατάκης θυμήθηκε δυο.

Η πρώτη ήταν η ιστορία ενός φλερτ ένα βράδυ που είχε πάει στα μπουζούκια με τους φίλους του.

«Είχα πάει είχα πάει στα μπουζούκια με τους φίλους μου, ήμασταν πιτσιρικάδες τότε, ξέρεις, φλερτάραμε και τέτοια. Υπήρχε απέναντι ένα κορίτσι, που μου άρεσε. Προφανώς δεν μπορούσα να πάω εκεί πέρα της μιλήσω, δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί καθόμουν στην καρέκλα κιόλας…

Τι θα κάνω, την κοίταζα μέχρι να με δει και εντέλει με είδε. Της κάνω “έλα εδώ” μου λέει “όχι έλα εσύ”. Της λέω “δεν μπορώ”. Ξέρεις τώρα αυτά με παντομίμα. Πέρασε η ώρα δεν ήρθε. Όταν έκατσα στο καρότσι… βασικά τους φίλους μου να με πιάνουν είδε… έρχεται και με βρίσκει έξω μου “λέει πραγματικά δεν θέλω να σου πω κάτι άλλο απλά χίλια συγνώμη δεν το είχα καταλάβει”. Ε, και έτσι έδεσε καλύτερα το φλερτ».

Η δεύτερη ιστορία ήταν το βράδυ της κατάκτησης του μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Επειδή υπήρχαν συγκεκριμένοι όροι για τι έπρεπε να φορά ο αθλητής στην απονομή, ο Αντώνης Τσαπατάκης είχε αφήσει τη διαπίστευσή του σε έναν φίλο του, μέλος της αποστολής.

Μόνο που όταν τα μεσάνυχτα επέστρεψε στο Ολυμπιακό Χωριό, δεν του επέτρεπαν την είσοδο χωρίς τη διαπίστευση. «Κι αυτό πως το πήρα;» είπε στον φρουρό δείχνοντας το μετάλλιο, αλλά… δεν έπεισε.

Το απόσπασμα μετά τον 29ο λεπτό 

Τελικά, έβγαλε καινούργια διαπίστευση για να μπει στο Χωριό!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις