Lifestyle

Ο άντρας της Salma Hayek μίλησε για το εξώγαμό του με την Linda Evangelista!

Τι είπε ο δισεκατομμυριούχος Fracois-Henri Pinault;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη σιωπή του “έσπασε” ο σύζυγός της Salma Hayek και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το εξώγαμο παιδί του με το διάσημο μοντέλο Linda Evangelista. O δισεκατομμυριούχος Fracois-Henri Pinault μίλησε για πρώτη φορά για τον 4χρονο γιο του.

 

Σαν “βόμβα” είχε σκάσει το καλοκαίρι η είδηση πως ο άντρας της Salma Hayek είναι ο πατέρας του μικρού Augustin, γιου του supermodel Linda Evangelista. Εκείνος δεν είχε κάνει κάποια δημόσια δήλωση, αφήνοντας τις φήμες να οργιάζουν. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες φαίνεται πως μίλησε στο περιοδικό “Elle” και εξομολογήθηκε πως το 4χρονο αγοράκι είναι γιος του και αποτελεί μέλος της οικογένειάς του.

Μάλιστα, ανέφερε πως είχε εξ’ αρχής “αναγνωρίσει”το παιδί και αποκάλυψε ότι η 3χρονη κόρη του Valentina τον βλέπει ως τον μεγάλο της αδελφό. “Σε κάθε περίπτωση ο μικρός συμμετέχι στην οικογενειακή μας ζωή, είτε βρισκόμαστε στη Γαλλία, είτε στις ΗΠΑ”,ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Η αξιοπρέπεια και η ανεξαρτησία μου δεν εξαγοράζονται ούτε χαρίζονται
«Δεν ζήτησα ποτέ τη στήριξη κανενός και είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό να αφήνεται να εννοηθεί ότι με στηρίζει οικονομικά κάποιος κάθε μήνα» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου
Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας 6
Σάκης Τανιμανίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα – «Τα πρώτα που είμαστε χώρια»
«Όπως ήμουν αρκετά τυχερός να έχω 11 χρόνια δίπλα σου, έτσι ξέρω πως μας περιμένουν ακόμα πολλά γενέθλια να γιορτάσουμε μαζί, αγάπη μου», έγραψε ο παρουσιαστής
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα 7