Lifestyle

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος εύχεται «καλό Αύγουστο» με μια φωτογραφία από την Πάτμο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Καλό Αύγουστο», ευχήθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με φόντο ένα από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, την Πάτμο.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram, καλημέρισε σήμερα (01.08.2024) τους διαδικτυακούς του φίλους, με μια άκρως καλοκαιρινή εικόνα με εκείνον πρωταγωνιστή.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε, ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, απολαμβάνει την πισίνα όπου διαμένει στην Πάτμο όπου παραθερίσει, έχοντας βυθίσει τα πόδια του στο νερό.

Απολαμβάνοντας το τοπίο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος φορά ένα σιελ polo T shirt και ένα εμπριμέ μαγιό, έχοντας για ντεκόρ ένα πανέμορφο καρέ από το νησί.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ARISSPILIOTOPOULOS

Ήταν επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 για το Δήμο Αθηναίων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Στράτος Τζώρτζογλου: «Θαύμα μου έτυχε με τη μητέρα μου όταν ήταν έτοιμη να πεθάνει και συνέβη δύο φορές»
«Καλή η επιστήμη, καλά τα φάρμακα, οι ψυχίατροι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, αλλά χρειάζεται η επέμβαση του Θεού», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Στράτος Τζώρτζογλου
Στράτος Τζώρτζογλου
Ο Γιώργος Τσαλίκης για την παρουσία του στον τάφο του Γιώργου Μαζωνάκη: Το σκοτάδι που έχετε, δεν με αγγίζει
«Είστε σε πολύ λάθος δρόμο αδέρφια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης, μετά τις αντιδράσεις ορισμένων για την παρουσία του στον τάφο του Γιώργου Μαζωνάκη
Γιώργος Τσαλίκης