Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αγκαλιάζει 14χρονη Ισραηλινή που ξέφυγε από τη Χαμάς – Η στιγμή που λύγισε ο «Εξολοθρευτής»

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αγκαλιάζει 14χρονη Ισραηλινή που ξέφυγε από τη Χαμάς – Η στιγμή που λύγισε ο «Εξολοθρευτής»

Στην αγκαλιά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μία 14χρονη Ισραηλινή που γλίτωσε από τη Χαμάς. Ο «Εξολοθρευτής» του σινεμά άκουσε σοκαρισμένος την περιγραφή της ανήλικης, δηλώνοντας προς εκείνη ότι είναι «φίλος του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ».

Η 14χρονη Έλλα Σάνι το Ισραήλ αποκάλυψε στον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πώς κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια της Χαμάς, φορώντας τις πιτζάμες της.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας συνάντησε στο γραφείο του στο Λος Άντζελες συγγενείς τριών Ισραηλινών που είχαν συλληφθεί από την παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, όταν άκουσε από το στόμα της 14χρονης την ιστορία της, ο «Εξολοθρευτής» της μεγάλης οθόνης «έσπασε» από συγκίνηση, ανοίγοντας διάπλατα την αγκαλιά του.

«Στις 7 Οκτωβρίου ξύπνησα ακούγοντας φωνές όπως «Αλλαχού Άκμπαρ» («Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»), πυροβολισμούς και εκρήξεις», είπε η Σάνι. Κρύφτηκε, όπως είπε, σ’ ένα καταφύγιο στο κιμπούτς με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδερφό της.

Δείτε το βίντεο με τον Σβαρτσενέγκερ να υποδέχεται συγκινημένος Ισραηλινούς που σώθηκαν από τη Χαμάς:

 

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούει ο κόσμος αυτές τις ιστορίες», δήλωσε ο 76χρονος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, στέλνοντας σαφές μήνυμα: «Ελπίζουμε ότι αυτό το μίσος θα εξαφανιστεί σιγά – σιγά. Επειδή το μίσος προκαλεί μεγάλη ζημιά, χάνονται πολλές ζωές».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις