Πέμπτη, 22 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ο διάλογος της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: Χρειάζεσαι μεταφραστή με τα παιδιά

Ο διάλογος της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: Χρειάζεσαι μεταφραστή με τα παιδιά
NDP

Έναν διάλογο με τον Βασίλη Μπισμπίκη για τους γιους τους αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή, επιστρατεύοντας το χιούμορ της. «Κοιταζόμαστε και λέμε ”έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;”, περιέγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Καθόμαστε και είναι οι δύο γιοι μας, που μιλάνε. Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε», είπε η Δέσποινα Βανδή για τον διάλογο με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η δημοφιλέστατη τραγουδίστρια επισκέφθηκε παιδιά και γονείς στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», και με αυτή την αφορμή μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6.

Όπως μετέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη Μενεγάκη, η Δέσποινα Βανδή δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχε με τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς παρατηρούσαν τους δύο γιους τους να μιλούν.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι μαθήματα έχει πάρει από τα παιδιά της, η Δέσποινα Βανδή απάντησε χαρακτηριστικά: «Καθόμαστε με τον Βασίλη και είναι οι δύο γιοι μας που μιλάνε. Και ξαφνικά εκεί που μιλάνε μεταξύ τους, κοιταζόμαστε και λέμε ”έχεις καταλάβει τι λένε; Τι γλώσσα μιλάνε;”. Δηλαδή χρειάζεσαι μεταφραστή. Κι αυτό ήταν αστείο. Και φαντάσου ότι είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε στον κόσμο της μουσικής και πιο συντονισμένοι με τη νέα γενιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Φέτος, ο ραδιομαραθώνιος του My RADIO 104,6 πραγματοποιείται για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου «Ελπίδα: Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» από 5 έως 11 Δεκεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις