Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Κανέλλος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κανέλλος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή

Για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό τραγουδιστή στα πρώτα του βήματα μίλησε ο Δημήτρης Κανέλλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε ακόμα ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού σεξουαλικής κακοποίησης.

Σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, ο Δημήτρης Κανέλλος μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση στην αρχή της καριέρας του:

«Στα πρώτα μου βήματα, ήταν ένας γνωστός τραγουδιστής – και παραμένει – που με προσκάλεσε στο καμαρίνι του, στο μαγαζί που τραγουδούσε. Πήγα με μεγάλη χαρά. Πάνω στην κουβέντα, και αφού έφυγε και η σχέση του για να πάει να τραγουδήσει, μείναμε οι δυο μας στο καμαρίνι. Κλείνει την πόρτα και κλείδωσε. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι υπάρχει περίπτωση να με γουστάρει.

Στην πορεία, άρχισε να με χαϊδεύει. Πάγωσα. Του είπα, ”σε παρακαλώ πολύ, δεν έχω καμία σχέση με αυτά, μου αρέσουν οι γυναίκες”. Μαζί με τον τρόμο και τον πάγο που ένιωσα, νευρίασα. Το κατάλαβε και απομακρύνθηκε. Εκ τότε, δεν τον έχω ξαναδεί παρότι μου έχει στείλει στα social media κάποια μηνύματα, τα οποία όμως δεν απάντησα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κανέλλος.

«Όταν δούλευα σε ένα μαγαζί και σχόλασα από τη δουλειά μου, έσωσα μια κοπέλα από βιασμό. Άκουσα φωνές από μακριά, πήγα κοντά και είδα έναν άνθρωπο να χτυπάει και να γδύνει μια κοπέλα. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα καταγγέλλουμε», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Κανέλλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις