Site icon NewsIT
12:32 Πέμπτη 23 Ιουλίου 2026

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου βάφτισαν στη Ναύπακτο τον 9χρονο γιο τους

Νονά του παιδιού ήταν η αδερφή του Δημήτρη Κοργιαλά, Γιώτα

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου / NDP Photo

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου έζησαν μια πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή την Τετάρτη 22 Ιουλίου, καθώς βάφτισαν τον 9χρονο γιο τους στη Ναύπακτο. 

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου επέλεξαν να γίνει η βάφτιση σε στενό οικογενειακό κύκλο, έχοντας δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα. Ο μικρός πήρε το όνομα Θανάσης, προς τιμήν του πατέρα του γνωστού τραγουδιστή.

Η Φωτεινή Ψυχίδου, μοιράστηκε στο Instagram, φωτογραφία από το μυστήριο στο οποίο σύμφωνα με τη Σάσα Σταμάτη, νονά του παιδιού ήταν η αδελφή του Δημήτρη Κοργιαλά, Γιώτα.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους τα τελευταία έξι χρόνια. Παρόλα αυτά, διατηρούν ως πρώτη τους προτεραιότητα τον γιο τους και βρίσκονται πάντα στο πλευρό του.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version