Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος διαψεύδει ότι χώρισε με τη Μαριέττα Ντάνα: «Γελάω με αυτά που γράφονται»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος διαψεύδει ότι χώρισε με τη Μαριέττα Ντάνα: «Γελάω με αυτά που γράφονται»
NDP

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά για το δημοσίευμα που θέλει τον γνωστό σεφ να έχει χωρίσει. «Γέλασα όταν διάβασα ότι χωρίζω», είπε ο γνωστός σεφ στο Tlife.gr.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έδωσε την απάντησή του στο Tlife.gr για το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο δημοφιλής σεφ έχει χωρίσει από τη σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα.

Όπως αναφερόταν σε δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και η σύντροφός του χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο γνωστός σεφ εδώ και δύο μήνες έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, διέψευσε την είδηση για τον χωρισμό του: «Είναι αστείο αυτό που γράφτηκε και είναι κρίμα που αναπαράγεται γιατί υπάρχουν και παιδιά στη μέση», ήταν η πρώτη του αντίδραση.

Κατά τη διάρκεια συζήτησής του με τη Φαίη Σκορδά σήμερα (21.02.2024), ο γνωστός σεφ είπε: «Χθες με πήραν από το Tlife.gr και είπα: “Παιδιά όχι, τι να έχω χωρίσει… Να παίρνουν ένα τηλέφωνο. Γίνεται χαμός, ξέρουμε ότι πρέπει να βγει η είδηση, αλλά όταν υπάρχει οικογένεια και παιδί, είναι τραγικό αυτό το πράγμα, δεν γίνεται.

Και δεν θα σας το έλεγα εσάς; Εδώ είμαστε σαν οικογένεια.

Εκνευρίστηκα και η Μαριέττα πολύ εκνευρισμένη και έχει δίκιο. Όχι για εμάς τους δύο αλλά για το παιδί. Το παιδί δεν είναι μικρό, είναι 8 – 9 χρονών και τα παιδιά πλέον σε αυτή την ηλικία έχουν το μυαλό μεγάλων», ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για τη διάψευση που ήρθε με δηλώσεις του στο Tlife.gr.

 

«Εννοείται πως μένουμε μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Γέλασα όταν διάβασα ότι χωρίζω. Είναι τραγικό ότι μεταφέρεται κάτι και γράφεται παντού χωρίς να έχει εξακριβωθεί», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις