Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας φιλά με πάθος θαυμάστριά του και οι φανς αναρωτιούνται «πώς το αντέχει η Άννα Κουρνίκοβα αυτό»

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας φιλά με πάθος θαυμάστριά του και οι φανς αναρωτιούνται «πώς το αντέχει η Άννα Κουρνίκοβα αυτό»

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας σόκαρε του ακολούθους του, όταν ανάρτησε ένα βίντεο όπου δίνει ένα φιλί γεμάτο πάθος σε μια θαυμάστριά του στη διάρκεια συνάντησης με φανς στο Λας Βέγκας. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ο 47χρονος, είναι… ζευγάρι με την πρώην τενίστρια, Άννα Κουρνίκοβα. 

Στο βίντεο φαίνεται ο Ενρίκε Ιγκλέσιας να φιλά αρχικά στο μάγουλα την φαν, προτού εκείνη γυρίσει το κεφάλι της και ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Κι ενώ αρχικά ο Ενρίκε Ιγκλέσιας φαίνεται να ξαφνιάζεται, στη συνέχεια την αρπάζει από τη μέση και συνεχίζει να τη φιλά προτού τελικά απομακρυνθεί χαμογελαστός.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος κάνει εμφανίσεις στην πόλη, μοιράστηκε την ιδιαίτερη στιγμή στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο τον ακολουθούν 17,1 εκατομμύρια άνθρωποι.

Στου θαυμαστές του ωστόσο, δεν άρεσε η κίνηση αυτή καθώς ο γνωστός τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την Αννα Κουρνίκοβα και μια τέτοια εικόνα δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις για την σχέση του μαζί της.

«Πώς στο καλό το αντέχει η Άννα αυτό» είπε ένας θαυμαστής σε σχόλιό του. «Τόσο ακατάλληλο από αυτή τη γυναίκα και από εσένα. Είμαι σίγουρη ότι η γυναίκα σου δεν θα είναι ικανοποιημένη», έγραψε κάποιος άλλος…

 
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις