Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παντρεύτηκε – Η αποκάλυψη on air για το χαρμόσυνο γεγονός

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παντρεύτηκε – Η αποκάλυψη on air για το χαρμόσυνο γεγονός

Στην αποκάλυψη ότι παντρεύτηκε τη σύντροφό του με πολιτικό γάμο έκανε ο Φίλιππος Πλιάτσικας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και ιδρυτής των Πυξ Λαξ γνωστοποίησε τα ευχάριστα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Από τον καναπέ του «Στούντιο 4» ο Φίλιππος Πλιάτσικας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αναγγελία γάμου που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούνιο και παραδέχτηκε πως έκανε πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του.

«Αυτό βγήκε από σπόντα. Εγώ με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει, υπάρχει αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, πολύ διακριτικά, με λίγους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και μας είπαν εκεί ότι είναι υποχρεωτικό εκεί ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σε αγγελία ακόμα και για πολιτικό γάμο. Ο Δήμος μας είπε ότι αυτά δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά δεν ισχύει. Βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Στη συνέχεια, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι η σύντροφός του ασχολείται, επίσης, με τη μουσική. «Στη σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι και εκείνη μουσικός, παίζει πιάνο είναι κλασική μουσικός και εκεί είναι που μαθαίνεις ο ένας από τον άλλο πράγματα», εξομολογήθηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Παρακολουθήστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις