Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για τη σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε άψογη συνεργασία»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά για τη σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη: «Έχουμε άψογη συνεργασία»

O Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το Σάββατο (07.01.2023) καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν βλέπει την κόρη του όσο θα επιθυμούσε, ενώ σημείωσε ότι διατηρεί πού καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

«Η νέα χρονιά με βρίσκει στο τρέξιμο, όπως πάντα, αλλά πολύ ευχάριστο τρέξιμο. Η γιορτή μου με βρίσκει με εσάς, είστε ο πρωινός μου καφές. Δεν έχω κανονίσει κάτι για τη γιορτή μου δεν τρελαίνομαι» είπε αρχικά ο Γιαννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – και στην κόρη του: «Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί. 

«Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου γιατί στη δουλειά μας υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» είπε επίσης. 

«Δεν θέλω να φύγω από το κομμάτι της υποκριτικής»

«Μου βγήκε η ανάγκη να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από την αρχή, να εμπλακώ στη γέννηση ενός πράγματος γι΄αυτό «μπλέχτηκα» με την παραγωγή. Είναι καθαρά θέμα δημιουργικότητας και πραγμάτων που θεωρώ ότι μπορώ να τα κάνω με μια δική μου ματιά», είπε ο Γιαννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν θέλω να φύγω από το κομμάτι της υποκριτικής, θα ήθελα να κάνω παράλληλα και παραγωγή. Γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω λίγα και καλά πράγματα και να βλέπω τον εαυτό μου μέσα απ΄ τη γέννησή τους. Με ενδιαφέρει ο κινηματογράφος  σαν μέσο, δυστυχώς στην Ελλάδα δεν είναι ευνοϊκά τα πράγματα, πιστεύω θα ανακάμψει. Πλέον μέσω των πλατφορμών βλέπεις πολλές και ωραίες ταινίες» είπε επίσης.

«Οι οθόνες που έχουμε σπίτι μας πλέον είναι 50-60 ιντσών είναι σαν να έχει σινεμά στο σπίτι. Αλλά όλο αυτό το ρομαντικό κομμάτι, να πιεις ένα ποτό να πας με την παρέα σου να δεις μία ταινία, δεν θα χαθεί. Το εύκολο για έναν Έλληνα παραγωγό ταινιών είναι σχετικό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε μία πολύ ωραία δουλειά, είχε τις προϋποθέσεις να πάει στο εξωτερικό και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό» πρόσθεσε.

Η νέα ταινία που ετοιμάζει 

Για την νέα ταινία που ετοιμάζει, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Θα είναι η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, είναι οικογενειακή. Είναι σε ένα χωριό με χιόνια, είναι η ιστορία με ένα κοριτσάκι που μένει μόνο του για κάποιους λόγους και μία ομάδα παιδιών αναλαμβάνει να την προστατεύσει για να μην την πάρουν και την πάνε σε κάποιο ίδρυμα ή ορφανοτροφείο. Ο ζαχαροπλάστης του χωριού παίρνει υπό την προστασία του όλα τα παιδιά και αρχίζει όλο το πράγμα να περιπλέκεται. Έχει πολλά πράγματα, αθωότητα, χιούμορ και μία ιστορία αγάπης. Σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει μία ελληνική οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία. Λατρεύω να βλέπω παιδιά να παίζουν κινηματογράφο. Στα παιδιά βλέπεις όλη την αθωότητα είναι σαν άγραφο χαρτί. Δεν της αρέσει της Εύας της κόρης μου η έκθεση. Και σε παρέες θέλει τον χρόνο της να εξοικειωθεί».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις