Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη Δήμητρα Βαμβακούση και τον θάνατο της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη Δήμητρα  Βαμβακούση και τον θάνατο της μητέρας του

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος του Survivor απάντησε για την απώλεια της μητέρας του, τον ερχομό του παιδιού με τη Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας του με τον Ντάνο του Survivor να λέει συγκινημένος «η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει».

«Κάθε μέρα πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε, πρέπει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε γιατί οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι. Δεν είναι εύκολο, είναι αυτό που λέμε ”δεν ξέρει τι σου ξημερώνει”. Εμάς δεν πήγε το πράγμα όπως θα θέλαμε αλλά πρέπει να φανούμε ρεαλιστές και να δούμε ότι καθημερινά οι άνθρωποι φεύγουν και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κανέναν άνθρωπο. Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει οπότε να κρατήσουμε τα καλά που είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή και ένας άνθρωπος που είναι να έρθει», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

«Χαίρομαι που η Δήμητρα δεν είναι υλίστρια. Σίγουρα ως γονείς θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο παιδί μας. Έχουμε αποφασίσει όνομα, θα το πούμε όταν έρθει η ώρα, τώρα θέλουμε να το κρατήσουμε για εμάς».

 

Σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Δεν ισχύει ότι κάναμε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 εγώ και η Δήμητρα Βαμβακούση. Εγώ είχα κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά λόγω της σειράς που συμμετέχω, δεν προχώρησε το πράγμα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις