Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον παρουσιαστή που «αποκάλυψε» στη μητέρα του τον καρκίνο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον παρουσιαστή που «αποκάλυψε» στη μητέρα του τον καρκίνο
NDP

«Κάποιες φορές ξεπερνιούνται τα όρια, καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί», απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο «Ντάνος» του Survivor ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή μέσω του οποίου η μητέρα του έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε πως ό,τι έγινε δεν θεωρεί πως έγινε με δόλο. αλλά παρ’ όλα αυτά πρόκειται για ένα όριο που ξεπεράστηκε από τον παρουσιαστή.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» από τη συχνότητα του OPEN συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο.

Ο «Ντάνος» του Survivor ρωτήθηκε για τον παρουσιαστή μέσω του οποίου η μητέρα του έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο.

«Γνωρίζετε πολύ καλά τη φύση της δουλειάς σας και ότι πολλές φορές ξεπερνιούνται τα όρια, χωρίς να συμβαίνει και κάτι. Αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να στεναχωρήσουμε έναν άνθρωπο που ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Τι να πω τώρα. Όπως το βλέπει ο καθένας. Καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Ο παρουσιαστής που ανέφερα, δεν επικοινώνησε μαζί μου να ζητήσει συγγνώμη.

Δεν έχω πει και το όνομά του δημόσια. Νομίζω ο ίδιος ξέρει ποιος είναι. Σαν άνθρωπος θέλω να προχωράω τη ζωή μου. Δε ξεχνάω φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά δε θέλω να στέκομαι σε κάτι που δε θεωρώ ότι έγινε με δόλο ή κακό σκοπό. Από εκεί και πέρα, είναι τι συνείδηση θέλει να έχει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ δεν επικοινώνησα μαζί του», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις