Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται – Πότε και πού θα γίνει ο γάμος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύεται – Πότε και πού θα γίνει ο γάμος

Στο κλαμπ των παντρεμένων θα περάσει σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, Δήμητρας Βαμβακούση!

Αν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώτος νικητής του Survivor φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή καλά προφυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, μια τέτοια είδηση δεν γινόταν να μείνει κρυφή!

Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστός ο γνωστός δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας ανεβάζοντας story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Μπορεί ο Ντάνος να αρνήθηκε να επιστρέψει στον Αγιο Δομίνικο για τις ανάγκες της φετινής «All Star» σεζόν του παιχνιδιού, απορρίπτοντας όλες τις άκρως δελεαστικές οικονομικές προτάσεις που του έγιναν από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο μια πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ήταν εκείνη που έμελλε τελικά να κλέψει την καρδιά του!

 

Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ, εργάζεται ως personal trainer και εχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά διαφημιστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις